Logo

HOME

LESSEN

MARTINE

MEDIA

CONTACT

 

 

TARIEVEN:

 

Privéles tot 21 jaar

30 min: 2 termijnen van € 396,00      

DUOLES tot 21 jaar

30 min: 2 termijnen van € 256,00  

VOLWASSENEN

Voor volwassenen is er een strippenkaartsysteem. Dit houdt in dat je alleen de lessen betaald die we samen hebben afgesproken. Hiermee heb je dus een grote flexibiliteit om de lessen in te plannen. Het afzeggen van een afgesproken les kan tot 48 uur van tevoren, anders wordt deze alsnog in rekening gebracht. De strippenkaart kan voor 10x 30 minuten of 5x 60 minuten worden aangeschaft en kost € 270,00 (incl. BTW).

Voorwaarden:

De termijnen betaal je vooruit, je ontvangt een factuur in augustus en januari. Bij aanmeldingen na augustus of januari betaal je alleen de resterende lessen. Tussentijds opzeggen is mogelijk met een opzegtermijn van een maand. Je krijgt het resterende bedrag dan terug. Als je toch liever in termijnen wilt betalen kan je daar met mij contact over opnemen. Voor het termijnbedrag geef ik 36 privé- of duolessen en voor de kinderen vier groepslessen.  Ik houd hierbij de schoolvakanties voor de basisscholen aan. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar de les te komen dan komt deze te vervallen. (Je kunt wel vragen of er een mogelijkheid is om een les in te halen, maar daartoe ben ik niet verplicht).

Mijn rekeningnummer is: NL47 ASNB 0943111722 T.N.V. Martine Sikkenk

Jeugdfonds Cultuur Rotterdam

Als er thuis te weinig geld is voor cultuurlessen, helpt het Jeugdfonds Cultuur Rotterdam. Ze betalen het lesgeld en eventueel de huur van een instrument. Een ouder kan een aanvraag doen via een intermediair. Een intermediair is een tussenpersoon, bijvoorbeeld een leerkracht op de school van uw kind, een buurtsportcoach, een schuldhulpverlener of iemand van uw wijkteam. Ouders kunnen ook terecht bij de nieuwe spreekuren in sommige Huizen van de Wijk. Daar zijn vrijwilligers aanwezig van Jeugdfonds Rotterdam die aanvragen voor sport, cultuur en ook voor zwemlessen, fietsen en laptops.

Kijk op www.jeugdfondsrotterdam.nl voor de spreekuren en ook voor het aanbod sport & cultuur.

Muziekcentrum Rotterdam

Omdat ik mij als docent heb aangesloten bij Muziekcentrum Rotterdam mogen al mijn leerlingen meedoen aan activiteiten die Mc Rotterdam organiseert. Deelname aan concerten kosten vaak iets tussen de €8,- en €10,-. Voor volgend seizoen staan er weer veel activiteiten op de agenda zoals een Muziekproeverij, Kerstconcert, voorspeelmiddagen, Examens en het Zomerconcert.

Informatie vind je op www.muziekcentrumrotterdam.nl

 

GITAARLES

MANDOLINELES