Logo

HOME

LESSEN

MARTINE

MEDIA

CONTACT

 

 

TARIEVEN:

 

Privéles tot 21 jaar

30 min: € 23,00 per les     

DUOLES tot 21 jaar

30 min: € 14,20 per les 

VOLWASSENEN

Voor volwassenen is er een strippenkaartsysteem. Dit houdt in dat je alleen de lessen betaald die we samen hebben afgesproken. Hiermee heb je dus een grote flexibiliteit om de lessen in te plannen. Het afzeggen van een afgesproken les kan tot 48 uur van tevoren, anders wordt deze alsnog in rekening gebracht. De strippenkaart kan voor 10x 30 minuten of 5x 60 minuten worden aangeschaft en kost € 270,00 (incl. BTW).

Voorwaarden:

Gitaar- of mandolinelessen worden in twee half jaarlijkse termijnen gefactureerd. De lessen worden vooruit betaald, de facturen daarvoor worden in augustus en januari verstuurd. Tussentijds opzeggen is mogelijk met een opzegtermijn van een maand. Het resterende bedrag wordt dan terug betaald. Indien je in termijnen wilt betalen kan je daar contact over opnemen.
Als je een les niet aanwezig kunt zijn kijken we samen naar een mogelijkheid om de les in te halen. Als we deze niet kunnen vinden komt de les te vervallen. Als ik een les afzeg wordt de les ingehaald of krijg je het bedrag voor de les terug.

Mijn rekeningnummer is: NL47 ASNB 0943111722 T.N.V. Martine Sikkenk

Jeugdfonds Cultuur Rotterdam

Als er thuis te weinig geld is voor cultuurlessen, helpt het Jeugdfonds Cultuur Rotterdam. Ze betalen het lesgeld en eventueel de huur van een instrument. Een ouder kan een aanvraag doen via een intermediair. Een intermediair is een tussenpersoon, bijvoorbeeld een leerkracht op de school van uw kind, een buurtsportcoach, een schuldhulpverlener of iemand van uw wijkteam. Ouders kunnen ook terecht bij de nieuwe spreekuren in sommige Huizen van de Wijk. Daar zijn vrijwilligers aanwezig van Jeugdfonds Rotterdam die aanvragen voor sport, cultuur en ook voor zwemlessen, fietsen en laptops.

Kijk op www.jeugdfondsrotterdam.nl voor de spreekuren en ook voor het aanbod sport & cultuur.

Muziekcentrum Rotterdam

Omdat ik mij als docent heb aangesloten bij Muziekcentrum Rotterdam mogen al mijn leerlingen meedoen aan activiteiten die Mc Rotterdam organiseert. Deelname aan concerten kosten vaak iets tussen de €8,- en €10,-. Voor volgend seizoen staan er weer veel activiteiten op de agenda zoals een Muziekproeverij, Kerstconcert, voorspeelmiddagen, Examens en het Zomerconcert.

Informatie vind je op www.muziekcentrumrotterdam.nl

Tokkelorkest Mc Rotterdam

Ook dit jaar gaan we repeteren met het Tokkelorkest Mc Rotterdam. We doen twee projecten die ieder bestaan uit drie repetities en een concert. Je kunt je per project opgeven en de kosten zullen ongeveer € 50,- p.p. zijn. Meer informatie hierover volgt later.

 

GITAARLES

MANDOLINELES